Pohajanje

 31.5.2022

Zjutraj smo kot po navadi odšle na delo... Zvečer pa smo se z Tuncayom in fantoma iz Estonije odpravili na večerni sprehod po mestu Urgup. Ustavili smo se kar na dveh razglednih točkah, prva je bila bolj turistična, ker se je bližala nevihta smo na hitro naredili par slikic in odšli do druge destinacije, kjer smo spili čaj in malo poklepetali. 


1.6.2022

Danes je potekala menjava delovnih mest med Saro in Nežo. Sara je šla sama v podjetje Hereke travel v katerem je prej delala Neža. Prvi dan na novih delovnih mestih je potekal bolj sproščeno, uvajale smo se na nove prostore. Po večerji smo šle v bližnjo kavarno preizkusiti baklavo. 

2.6.2022

Po delu, smo se erazmovci napotili v kino. Ogledali smo si nov ameriški film Top gun: Maverick. Nas je pa presenetilo to, da je bila med filmov 5 minutna pavza. Kar na sredi filma se ugasne platno, vžgejo luči in ljudje so začeli odhajat iz dvorane. Po petih minutah pa se film predvaja naprej.

3.6.2022

Po službenih obveznosti, nas je Tuncay odpeljal na bowling. Tisti, ki bo zadnji pa bo moral plačati sladoled za vse ostale. Zmagala sta fanta iz Estonije... je bil pa zadnji prijatelj Tuncaya :))

4.6.2022

Po službenih obveznosti, smo se odpravile do bližnjega shopping centra, tam smo šle na kavo in tortico. Zvečer smo imele sestanek s Tuncayom glede službe, hotela in celotnega programa. Me smo z njim delile našo izkušnjo v podjetjih, kakšne naloge smo opravljale in kako smo se ujele z ostalimi zaposlenimi. Dogovorili smo se tudi za nekaj aktivnosti, katere smo me predlagala kar bi želele videti. V ogromni vrečki smo dobile naša oblačila, ki smo jih nesli v pranje 😅 
Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Prvi dnevi v Turčiji

yes, please!!